Home » blog

MIJN MISSIE

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de producten van fm.

Iedereen kan gebruik maken van deze mogelijkheid om in te kopen zonder zelf te moeten verkopen ! 

De producten zijn van super goede kwaliteit voor een goedkope prijs!

Waarom betalen voor dure producten als je een goede  parfum ook voor een aantrekkelijke prijs kunt kopen  bij FM.

Pak deze leuke kans om in te kunnen kopen met voordeel van 30%tot 70% als klant,maar word je slimme klant dan nog eens 30% extra korting krijgt

Ik laat je de prachtige map natuurlijk gelijk zien ,zodat je een indruk kan krijgen van de fantastische geuren van Federico Mahora.

Kom vrijblijvend bij mij thuis om kennis te maken met de producten van Federico  Mahora of stuur een berichtje naar fm-gerdi@hotmail.com, dan maken we een andere afspraak evt per fb of bellen .

IK WEET WAAR IK BLIJ VAN WORDT,WEET JIJ WAAR JIJ BLIJ VAN WORDT?

Naast mijn werk lekker vanuit mijn eigen huis heb ik nog enkele hobby’s,graag laad ik daar iets van zien.
 
TUIN EN VIJVER
Heel veel plezier beleef ik toch zeker aan mijn tuin ,altijd al graag gedaan ,maar nu mede door mijn gezondheid toch wel een stapje terug moeten doen . Werk er graag in en nog een trots is mijn vijver ! Even een blik onder brugmansia door vanuit ons terras de boerderijen in de verte en aan de rechter kant nog een stukje Montferland te zien,veel vrijheid en een fijne buurt ,waar we mogen wonen .
 
 
 
PAARD RIJDEN
Nog een grote hobby van me is paardrijden ,dat doe ik nog steeds , en dat ik bang voor paarden ben kan niemand geloven en toch is het zo ,deze foto is nog van even terug !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DAHOMEY ‘S Dwerg koeienras
Samen hebben we nog een hobby ,en dat zijn onze Dahomey koeien ,wil je dit ras eens zien kom dan gerust eens aan !
Dit is het kleinste koeien ras wat er bestaat en komen oorspronkelijk uit Afrika.
Wij hebben deze nu enkele jaren ,en fokken er mee en zijn aangesloten bij de club  Nederlands Dahomey Dwergrunder Ras. NDDR.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En FM , Ja je leest het goed, ook werken samen met Federico Mahora is als een hobby voor mij ,toen ik een baan bij een baas had ,was ik in eerste instantie echt heel blij met mijn baan ,maar toe ik er stopte ,werd ik pas echt happy , wat een vrijheid heb ik nu kan gaan en staan waar ik wil en werk wanneer ik wil ,dat wil toch iedereen,ik had nooit durven dromen dat ik dit kon en dat het mij zou lukken ,en geloof me het is niet dat het aan komt waaien ,maar wel voor iedereen mogelijk het brengt mij zoveel ,dat ik dat echt wil delen met andere mensen . Geloof me ....Het is NET WERKEN.
 
 
Zo dit zijn mijn grootste hobby’s en volgende keer weer iets anders over mijn leven en om mij heen.